Obiectivele Napocom

Obiectivul major pe ni-l propunem este de a deveni cel mai important furnizor al pietei traditionale de produse metalo-chimice, oferind produse de o calitate ridicata la preturi de producator. Prin investiti constante, ne dorim sa devenim lideri si formatori de piata pe segmentul pe care activam si sa oferim prin produse inovative si standarde ridicate o experienta pozitiva si un plus de valoare clientilor nostri, societati comerciale sau consumatori finali.

Pentru a fi mai aproape de clientii nostri ne propunem deschiderea de noi puncte de vanzare in noi judete dn tara, precum si in judetele in care suntem deja prezenti. In acest sens, realizam parteneriate de lunga durata bazate pe relatii de castig reciproc in diverse modalitati de colaborare.

Ne dorim colaborarea comerciala cu societati din tara sau strainatate, producatori sau importatori. In acest sens suntem deschisi la propuneri privind una din urmatoarele forme de colaborare:

  • distribuitor la nivel national sau regional a unor companii internationale producatoare de articole metalo-chimice;
  • distribuitor sau reprezentant zonal pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasaud a unor producatori din tara;
  • inchirierea unor spatii pentru diverse activitati-comert en gross, productie, de depozitare sau alte forme de colaborare pe respectivele spatii de comun agreate.